Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okullarımızın sona erişinin ardından antrenörlerimiz ile bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık başkanlığında gerçekleşen toplantıya Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu, Spor Uzmanı Emel Karkacıoğlu ve antrenörlerimiz katıldı.

2017 yaz dönemi çalışmalarını 5141 kayıtlı öğrenci ile kapatan Yaz Spor Okullarımız hakkında değerlendirmede bulunan İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık, bu rakamın olumlu yönde son derece dikkat çekici olduğunu vurgulayarak tüm antrenörlerimize özverili çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

En çok ilgi gören branşın her yıl olduğu gibi 1289 öğrenci sayısı ile yüzme olduğunun altını çizen İl Müdürümüz Akbıyık, toplam 23 branşta faaliyet gösteren yaz spor okullarımızda 696 öğrenci ile basketbol, 612 öğrenci ile voleybol ve 427 öğrenci ile futbol branşlarımızın en çok rağbet gören dallar olduğunu belirtti.

Önümüzdeki yıl içerisinde sona erecek olan Kastamonu Spor Kompleksi ile yapımı gündemde olan Merkez Spor Salonu’nun da faaliyete geçmesinin ardından gelecekte daha kaliteli eğitimler verilebileceğine değinen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık, Kastamonu’da bir marka haline gelmiş olan İl Spor Merkezlerimizde amacın her daim spor altyapısını sağlam tutmak olduğunu vurguladı.

İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık Yaz Spor Okullarımızda faaliyet gösteren tüm branşlarımızı ayrı ayrı değerlendirdi ve tüm antrenörlerimizden çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Toplantıda ayrıca 9 – 15 Ekim tarihleri arasında tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de kutlanacak olan Amatör Spor Haftası’nın da planlaması yapıldı.