Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce her ay düzenli olarak gerçekleştirilen İlçe Müdürleri istişare toplantısı Cide’de düzenlendi.

Cide Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık, Şube Müdürlerimiz Engin Kaya, Muammer Büyükdemirci, Cide Belediyesi Başkan Yardımcısı Erol Çelebi,  Cide İlçe Müdürümüz Fatih Özdemir, Araç İlçe Müdürümüz Güngör Sakçı, Abana İlçe Müdürümüz Cengiz Kaya, Çatalzeytin İlçe Müdürümüz Sedat Ünal, İnebolu İlçe Müdürümüz Tuncay Sönmezışık, Taşköprü İlçe Müdürümüz Mustafa Okan, Tosya İlçe Müdürümüz İsmail Keskin, İl Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Atilla Kesici, Tesisler Şefimiz Ahmet Tuncay ve Kastamonu Milletvekilimiz Murat Demir’in Danışmanı Mustafa Gürçay katıldı.

Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir’in hoşgeldiniz temennileri ile başlayan toplantıda, ilçede var olan tesisler ve gelecekte yapılabilecek tesis projeleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ardından İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık ilçe müdürlerimizden ilçelerde yapılan yaz spor okulları hakkında bilgiler alırken, ilçelerimizde yapılacak kış spor okulları ve okul sporları hakkında daha detaylı çalışmalar yapılması için talimatlar verdi.

Yapılan toplantı sonrası İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık başkanlığında heyet, Cide Sentetik Yüzeyli Futbol Sahası ve Cide Spor Salonu’nda incelemelerde bulundu.