Sporda yetenek seçimi ve spora yönlendirme projemiz “İlk Okulum İlk Sporum” projesi planlama toplantısı yapıldı.

İlk okullarımızda yer alan öğrencilerimize yönelik yapılacak sporcu taramaları projesi toplantısı Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya , Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nida Sinsi, Spor Şube Müdürümüz ve Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kaya, Kastamonu Belediyesi Spor İşleri Şefi Ahmet Cevher, Kastamonu Valiliği A.B. Proje Ofisi Sorumlusu Şenol Karabaltaoğlu, Spor Eğitim Uzmanlarımız Fatih Aksel, Levent Gül ve antrenörümüz Melih Buğur katıldı.

Toplantıda il merkezimizdeki ilk okullarımızda eğitim gören ikinci ve üçüncü sınıf öğrencilerimize yönelik projemizin amaç, hedefleri ile kurumlarımıza düşen görev ve sorumlulukları görüşüldü.

Ayrıca toplantıda sporcu taraması projesinin aşamaları açıklandı ve çalışma takvimi belirlendi.

Atletizm, badminton, basketbol, cimnastik, eskrim, futbol, hentbol, masa tenisi, tenis, voleybol ve yüzme branşları olmak üzere toplam sekiz branşta taramaların yapılacağı “İlk Okulum İlk Sporum” projesi toplam 3600 öğrencimize hitap edecek.