Kastamonu Valimiz Erdoğan Bektaş, İl Emniyet Müdürümüz Mustafa Yoldan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık’ın da destekleriyle “Kastamonu Çocukları Projesi” çocuklarımız birçok alanda ilimiz adına ter döküyor.

2013 – 2014 Sezonu Yıldız Erkekler Voleybol Yerel Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan ve Samsun’da düzenlenen Grup Müsabakaları’nda ilimizi temsil etmeye hak kazanan Polisgücü Spor Kulübü Yıldız Erkek takımımız turnuvadan üçüncü olarak döndü.

16 – 18 Nisan tarihleri arasında düzenlenen grup müsabakalarında tamamı Kastamonu Çocukları Projesi sporcularından oluşan takımımız güzel oyunuyla güçlü rakiplerini geride bırakmayı başardı.

Ayrıca proje kapsamında çocuklarımız Atletizm branşında Çorum, Bolu ve Samsun, Basketbolda Çorum illerinde de ilimizi temsil ettiler ve bir sonraki yıl için müsabaka tecrübesi edindiler.

Ayrıca yine Kastamonu Çocukları Projesi dahilinde olan ve Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde muhasebe eğitimi gören Tuğba Özbek de Samsun’da grup mücadelesi veren arkadaşlarını da ziyaret ederek destek verdi.