22 – 27 Nisan tarihleri arasında ilimizde gerçekleştirilecek olan Yıldız Kızlar Hentbol Türkiye Finalleri müsabakalarının teknik toplantısı yapıldı.

Atatürk Spor Salonu’nda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya Türkiye Hentbol Federasyonu Başkan Yardımcısı Bilgehan Çağraz, Federasyon Temsilcisi Recep Karaçamoğlu ve takımların temsilcileri katıldı.

İlimiz adına çok önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık: “Şampiyonada yer alan ekipler Kastamonu’da Türkiye Şampiyonluğu için mücadele edecekler. Siz takımlarımız burada ulusal bazda artık en üst derecede yarışacaksınız. Umarım bu önemli turnuva centilmenlik içersinde kazasız bir şekilde tamamlanır. Ben şahsım ve kurumumuz adına tüm takımlara başarılar diliyor, tekrar hoşgeldiniz diyorum.” şeklinde konuştu.

Toplam on beş takımın yer aldığı ve altı gün sürecek turnuvanın karşılaşmaları Atatürk ve Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonları’nda oynanacak. Üç gün sürecek olan grup  müsabakaları saat 11.00’da başlayacak ve gruplarında bir ve ikinci olan takımlar çeyrek final eşleşmelerini oluşturacak. 25  Nisan Cuma günü oynanacak olan çeyrek final mücadelerinin ardından 26 Nisan Cumartesi günü yarı final bir sonraki gün ise final karşılaşmaları oynanacak.

Yıldız Kızlar Hentbol Türkiye Finalleri’nde Ankara Çankaya Belediyesi Spor Kulübü, Ankara THF Spor Kulübü, Ankara Gençlerbirliği Spor Kulübü, Bursa Osmangazi Belediyesi, Düzce Gençlik Hizmetleri, Eskişehir Belediyesi Spor Kulübü, İstanbul Emniyet Gücü, İzmir Kemalpaşa Belediyesi Spor Kulübü, İzmir Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Muratpaşa Belediyesi Spor Kulübü, Muğla Yalıkavak Belediyesi Spor Kulübü, Rize Ardeşen Spor Kulübü, Samsun Gençlik Spor Kulübü, Sivas 4 Eylül Belediyesi ve Üsküdar Belediyesi takımları mücadele edecek.