5 Aralık Salı günü ebediyete uğurladığımız, basketbolun tanınması, sevilmesi ve yayılmasında büyük emekler vermiş spor adamı ve gazeteci merhum Ahmet Tamel, 6 Aralık Çarşamba günü Okul Spor Faaliyetleri Yıldızlar Basketbol İl Birinciliği müsabakası öncesi anıldı.

Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda yapılan programda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürümüz ve değerli hocamız Ahmet Tamel’in öğrencisi ve ekip arkadaşı Adem Keloğlu duygu dolu bir konuşma gerçekleştirdi.

Keloğlu konuşmasında: “Sadece basketbol olarak değil, sporun her alanını destekleyen çok önemli bir spor adamını kaybettik. Ahmet Tamel hocamız, bu ilde basketbol ve spor adına çok önemli ve iz bırakan önemli çalışmalar yapmıştır. Bize düşen vazife bundan sonra kıymetli hocamız Ahmet Tamel’in gösterdiği yolda çalışmalarımıza devam etmek olacaktır. Ahmet Tamel hocamızı hiçbir zaman unutmayacak ve unuttturmayacağız. Sizlerden ricam burada bulunan herkesin Ahmet Tamel hocamızın ruhuna bir fatiha hediye etmenizdir.” Şeklinde konuştu.

Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu’nun ardından merhum Ahmet Tamel için saygı duruşu gerçekleştirildi.