Ali Fuat Darende İlkokulu, İl Müdürlüğümüze masa tenisi çalışmalarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün yapmış olduğu desteklerden ötürü teşekkür ziyaretinde bulundu.

Okul Müdürü Niyazi Horuzoğlu, okulumuz öğretmenlerinden Şahin Başat, İl Müdürlüğü masa tenisi antrenörümüz Melih Buğur ve öğrencilerimiz Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık’ı ziyaret etti.

Masa Tenisi branşı bazında antrenör ve malzeme desteği ile pilot okul olarak çalışılan Ali Fuat Darende İlkokulu Okul Müdürü Niyazi Horuzoğlu, çalışmaların başında 6 – 7 öğrenci ile antrenman yaptıklarını, şimdi ise bu sayısının seksenden fazla olduğunu dile getirdi.

Çocuklarımızın masa tenisi çalışmalarına başlamalarından sonra derslerinde de olumlu gelişmeler olduğunu vurgulayan Horuzoğlu, ailelerden olumlu dönüşler aldıklarını ve çocuklarımızın özgüven bazında çevreleri ile daha güzel diyaloglar kurabildiklerini söyledi.

Hafta sonu antrenörümüz Melih Buğur eşliğinde okulda, hafta içi ise Atatürk Spor Salonu’nda çalışmaların sürdürüldüğünün altını çizen Okul Müdürü Niyazi Horuzoğlu, çocuklarımızın antrenmanlardan ötürü çok mutlu olduklarını belirtti ve İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık’a kendilerine vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık ise verilen emeklerin kendilerine dönüşlerinin olumlu olduğunu görmekten son derece mutlu olduklarını ve çocuklarımıza yapılan desteklerin devam edeceğini söyledi.

Ziyaret sonunda Okul Müdürümüz Niyazi Horuzoğlu eşliğinde İl Müdürümüz Akbıyık’a günün anısına bir de teşekkür plaketi takdim edildi.