Türkiye Kayak Federasyonunun faaliyet programında yer alan Kayaklı Koşu Disiplini K2 ve Minikler Ligi 1. ayak yarışmaları 9 - 11 Şubat 2018 tarihleri arasında Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde düzenlendi.

13 sporcu ile katıldığımız müsabakalarda, Yurdun Tepe G.S.K. sporcularımız 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya olmak üzere 4 madalya daha kazandırdı. 2 sporcumuz da çok az bir farkla 4. olarak yarışmaları tamamladı. 

1. Gün düzenlenen klasik teknik yarışmalarında çocuk kızlar kategorisinde Elanur Şepci gümüş madalya kazanırken. minik kızlar kategorisinde Naz Sude Kızılkaya bronz madalya kazandı. Sıla KARATEPE, minik kızlarda 4. olarak yarışmayı tamamladı.

2. Gün düzenlenen serbest teknik yarışmalarında çocuk kızlar kategorisinde Elanur Şepçİ altın madalya kazanırken, Minik kızlarda Naz Sude Kızılkaya bronz madalya kazandı. Zülal DEMİR, minik kızlarda 4. olarak yarışmayı tamamladı.

Seremonide Kastamonu Kayaklı Koşu takımımız asker selamı vererek, aldıkları madalyaları Afrin'de şehit düşen askerlerimize armağan ettiler ve her zaman devletimizin, milletimizin ve ordumuzun yanında olduklarını ifade ettiler.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz.