İlimizde düzenlenecek olan 2017 – 2018 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Küçük Kız – Erkek Basketbol Yarı Final Yarışmaları teknik toplantısı düzenlendi.

13 – 16 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan mücadelelerin teknik toplantısı 12 Nisan Perşembe günü Atatürk Spor Salonu’nda düzenlendi.

Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya Kastamonu Basketbol İl Temsilcisi Nihat Pehlivan, İl Temsilciliğinden Uğurcan Kütahyalı, Spor Uzmanlarımız Fatih Aksel, Levent Gül ve takımlarımızın temsilcileri katıldı.

Organizasyonun fikstürünün çekildiği toplantıda karşılaşmalarında kızlarda Hüsnü Tandoğan, erkeklerde ise Daday Spor Salonu’nda oynanacağı belirtildi.

İlk mücadelelerin 13 Nisan Cuma günü oynanacağı kaydedilirken, karşılaşmaların kızlarda saat 10.30, erkeklerde ise 11.00’da başlamasına karar verildi.

Kız ve Erkeklerde sekizer takımdan 16 takımın mücadele edeceği yarı finallerde ilimiz 192 sporcuyu misafir edecek.

Oynanacak olan karşılaşmalar sonunda kız ve erkeklerde gruplarında birinci ve ikinci bitiren takımlar finalde karşı karşıya gelecek. Çapraş eşleşme sonunda yapılacak karşılaşmaları kazanan ekipler Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanacak.