Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan Okullararası İFET (İlkokul Fiziksel Etkinlikleri Uygulama Talimatı) Oyunlarında ikinci gün sona erdi.

Hayatlarında ilk kez spor salonunda mücadele etme imkanı yakalayan minik öğrencilerin oyunları renkli görüntüler oluştururken, izleyenlere de büyük keyif yaşatıyor.

Çemberle işbirliği oyunu, çift ayak zıplama oyunu, fasulye torbası atma oyunu, el değdirerek bayrak koşusu, halat çekme yarışmalarının yer aldığı İFET Oyunları Atatürk Spor Salonu’nda yapılıyor.

28 Mayıs Pazartesi günü ilkokul birinci sınıf öğrencilerimizin mücadeleleleri ile başlayan oyunlarda ikinci gün ikinci sınıf öğrencilerinin yarışmaları yapıldı ve oyunlar sonunda Toki İlkokulu birinci, Candaroğulları İlkokulu ikinci, Tosya Yavuz Selim İlkokulu üçüncü, ve İsfendiyarbey İlkokulu dördüncü oldu.

Derece elde eden okullarımız ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık ve okullarımızın idarecilerinden aldı.

Yapılan yarışmalar 30 Mayıs Çarşamba günü üçüncü sınıf ve 31 Mayıs Perşembe günü dördüncü sınıf öğrencilerimizin mücadeleleri ile devam edecek.