Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım bir dizi ziyaret ve halka hitap etmek üzere 3 Haziran Cumartesi günü ilimize geldi.

Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım havalimanında, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü, Valimiz Yaşar Karadeniz, Milletvekillerimiz Hakkı Köylü ve Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanımız Tahsin Babaş, Kastamonu Belediye Başkan Vekili Eşref Can, Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Vali Yardımcısı Ünal Kılıçarslan, Garnizon Komutanı ve Asker Alma Daire Başkanı Per. Alb. Sadettin Yıldız, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Metin Özbek, 5’nci J. Eğitim Alay Komutanı J. Alb. Ergün Cebeci, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Kamu Kurum ve Kuruluş amirleri ile öğrenciler tarafından karşılandı.

Karşılamada ayrıca, 2017 – 2018 Sezonu Kulüplerarası Yıldız Kızlar Türkiye Şampiyonu Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü takımımız da yer aldı.

Valimiz Yaşar Karadeniz, İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık ve antrenörümüz Fatih Muhammed İkbal’in eşlik ettiği takımımızı tebrik eden Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, sporcularımız ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.