İlimizdeki yatırımları incelemek üzere Kastamonu’yu ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak sporcularımızla bir araya geldi.

Bakanımız Bak'a sporcularımızla buluşmasında Spor Genel Müdürümüz Mehmet Baykan, Spor Genel Müdür Yardımcımız Dursun Türk, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Valimiz Yaşar Karadeniz, Milletvekillerimiz Metin Çelik ve Murat Demir, Belediye Başkanımız Tahsin Babaş, Spor Genel Müdürü Danışmanımız Rıdvan Özkan, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık, AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü de eşlik etti. 

Bakanımız Bak, Gazi Stadı, Spor Kompleksi ve Gençlik Merkezi incelemeleri esnasında tesislerimizde çalışmaları sürdüren sporcularımızı gördü ve onlarla bir araya geldi.

Gazi Stadı’nda taekwondo, karate, boks ve okçuluk çalışmalarını sürdüren sporcularımızla sohbet eden Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak, ayrıca özel sporcumuz Nurullah Sürem’i yüzme branşında kazanmış olduğu Türkiye Şampiyonlukları nedeniyle, milli kick – bokscumuz Dünya Üçüncüsü Asuman Çığlıoğlu’nu, milli taekwondocumuz Avrupa Üçüncüsü Onur Talha Soykan’ı, ilimizin tek alp disiplini sporcusu Türkiye Şampiyonu Emir Görkem Hırlı’yı ve Boks branşında Türkiye İkincisi olan Mustafa Kuşgözoğlu’nu elde ettiği başarılardan ötürü tebrik etti.

Ayrıca Gençlik Merkezi Müdürümüz Volkan Uğur, Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllü gençlerimizle de hatıra fotoğrafı çektiren Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak, çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Bakanımız Bak, Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen futbol antrenmanları da ziyaret etti.

Burada minik kramponların yoğun sevgi gösterisi ile karşılaşan Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Osman Aşkın Bak, sporcularımızla birlikte futbol oynarken, Bakanımız Bak’ın futbol topu ile sergilediği performansı ise herkesten büyük alkış aldı.