15 Temmuz darbe teşebbüsünün, milletin demokrasisine sahip çıkması şuuru ile yine milletçe engellendiğinden hareket ederek bu şuurun canlı tutulması amacıyla tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de 15 Temmuz Anma Programı düzenleniyor.

Kastamonu Valiliğimiz koordinesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce gerçekleştirilecek ve 11 – 16 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenecek programımızda ilimizde ulusal ve yerel bazda spor etkinlikleri yapılacak.

Bu doğrultuda 11 Temmuz Çarşamba günü cimnastik gösterileri ile taekwondo ve veteranlar basketbol müsabakaları oynandı.

Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda yapılan organizasyonda ilk olarak başta 15 Temmuz Şehitlerimiz olmak üzere tüm şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden tüm gazilerimiz için saygı duruşu gerçekleştirildi ve akabinde İstiklal Marşımız okundu.

Saygı duruşu ve istiklal marşımızın ardından ilimiz teakwondocularımız tatamiye çıktı.

Son derece seyir zevki yüksek karşılaşmalar izleyenlerin beğenisi toplarken müsabakalar sonunda tüm sporcularımız İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık tarafından madalya ve katılım belgesi ile ödüllendirildi.

Taekwondo karşılaşmalarının ardından minik cimnastik takımımız sahne aldı.

Oldukça başarılı performanslar sergileyen minik sporcularımız, renkli görüntüler oluştururken, gösteri sonunda yine İl Müdürümüz Akbıyık tarafından madalya ve katılım belgesi ile ödüllendirildi.

Programın son müsabakasında ise Veteran Basketbolcular karşı karşıya geldi.

Çaylaklar ve Ustalar takımlarının mücadele ettiği müsabaka sonunda sporcular madalya ve katılım belgelerini Basketbol İl Temsilcisi Nihat Pehlivan’ın elinden aldı.