Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme projesi hakkında toplantı yapıldı.

Gençlik Merkezimizde düzenlenen ve Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya Spor Uzmanı Emel Karkacıoğlu ile Fatih Aksel, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlerimiz, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve İl Müdürlüğümüzde görevli antrenörlerimiz katıldı.

Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu toplantıda İl merkezi ve ilçelerimizde 3. Sınıflarda eğitim gören toplam 3 bin 307 öğrencimizin 1. Aşamada test ve ölçümleri yapıldığını ve gerçekleşme oranı ile Kastamonu’nun %85’lik oran ile Türkiye ikincisi olduğunu vurguladı.

Ayrıca Keloğlu, 2. Test ve ölçüm sürecinde Afyon’da düzenlenen ve Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi Bilgilendirme ve İstişare toplantısında uygulama, tanıtım ve katılım oranları bakımından Kastamonu’nun örnek üç ilden birisi olarak gösterildiğini belirtti.

2017 – 2018 Eğitim – Öğretim Yılı’nda gerçekleşen proje taramaları sonucu elde edilen bu başarının İl Müdürlüğümüz adına son derece gurur kaynağı olduğunu söyleyen Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu, projede emeği geçen herkese teşekkür etti.

Spor Uzmanımız Fatih Aksel tarafından sunumların gerçekleştiği toplantıda ayrıca 2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı’nda yapılacak Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme projesi taramaları ile ilgili alınacak önlemler ve yapılacak plan ve programlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.