2018 – 2019 Eğitim – Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Minik – Küçük ve Genç A – B Güreş İl Birinciliği müsabakaları başladı.

Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda 15 – 16 Ocak tarihlerinde yapılacak il birinciliği müsabakaları öncesi açılış seramonisi düzenlendi.

Yapılan seramoniye Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, Şube Müdürlerimiz Engin Kaya, Fatih Sağlam, İl Temsilcisi Necdet Topkara, antrenörler, sporcular ve çok sayıda sporcu velisi katıldı.

Sunumunu İl Temsilcisi Necdet Topkara’nın yaptığı açılışta konuşmalarını yapmak üzere davet edilen İl Müdürümüz Reşat Asrak mücadelelerde tüm sporcularımıza başarılar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün tesis, antrenör ve diğer tüm imkanlarla birlikte sporcularımızın her daim yanında olduğunu dile getiren İl Müdürümüz Asrak, sportif başarılarının yanı sıra okul eğitiminin de geleceğimiz açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

“TARİH DÜŞ KURANLARIN MÜLKÜDÜR”

Her sporcumuzun mutlak suretle Milli Takımlar düzeyine çıkmak için gayret göstermesi gerektiğini belirten İl Müdürümüz Reşat Asrak;

 “Tarih düş kuranların mülküdür. Sizler de bu yönde hayal ederek çalışmalı ve ilimiz güreş sporunu eskiden olduğu gibi hak ettiği düzeylere taşımalısınız.” dedi.

Açılış seramonisi okunan İstiklal Marşımız ve yapılan saygı duruşunun ardından sona erdi.

Okul Spor Faaliyetleri Minik – Küçük ve Genç A – B Güreş İl Birinciliği müsabakaları 150 sporcunun katılımı ile 15 Ocak Salı günü Minik ve Küçük, 16 Ocak Çarşamba günü ise Genç A – B karşılaşmaları ile devam edecek.