İlimiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen 2018 – 2019 Eğtitim – Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Genç Kız – Erkek Masa Tenisi Türkiye Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

16 – 18 Ocak tarihleri arasında Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen mücadelelerde 32 ilden toplam 43 takım mücadele ederken, organizasyonda 150 sporcu okullarının başarısı adına ter döktü.

Yapılan karşılaşmalar neticesinde Genç Kız ve Erkeklerde Yalova Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi Türkiye Birincisi oldu.

Yapılan ödül töreninde takımlar kupa ve madalyalarını Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, Şube Müdürümüz Fatih Sağlam, Masa Tenisi İl Temsilcisi İrfan Kalafatoğlu ve İlimizin emektar masa tenisi sporcuları ve hakemlerinden Füsun Gürus verdi.

Düzenlenen ödül töreni sonrası bir konuşma yapan İl Müdürümüz Reşat Asrak, böyle önemli bir şampiyonanın ilimizde gerçekleştirilmesinden ötürü büyük gurur duyduklarını dile getirdi.

Gençler Masa Tenisi Türkiye Birinciliği’nin çok dikkat çekici bir yanı olduğunu vurgulayan Asrak;

“Kız ve Erkeklerde Türkiye Birincisi, Yalova Özel Bahçeşehir Anadolu Lisesi oldu. Kendilerini canı gönülden tebrik ediyorum. Bu sonuç bize gösteriyor ki hiçbir başarı asla tesadüf değildir. Güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptık. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyor, mücadelelere katılan tüm okul ve sporcuları tebrik ediyorum.” dedi.

DERECE ELDE EDEN OKULLAR

GENÇ ERKEKLER

GENÇ KIZLAR

1

YALOVA ÖZEL BAHÇEŞEHİR AN. LİSESİ

1

YALOVA ÖZEL BAHÇEŞEHİR AN. LİSESİ

2

ZONGULDAK ÖZEL FİNAL TEMEL LİSESİ

2

KAYSERİ ÖZEL GENÇ SULTAN AN. LİSESİ

3

TEKİRDAĞ TİC. VE SAN. ODASI AN. LİSESİ

3

BATMAN ÖZEL FİNAL TEMEL LİSESİ

4

ANKARA ÖZEL TÜRK YURDU AN. LİSESİ

4

İZMİR GÜLSEFA KAPANCIOĞLU AN. LİSESİ