İlimiz ev sahipliğinde gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi Masa Tenisi Grup Müsabakaları sona erdi.

16 – 17 Şubat tarihlerinde düzenlenen grup birinciliği müsabakaları Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda oynandı.

İlimiz kız ve erkek bölge takımlarımızın da yer aldığı turnuvada Amasya, Düzce, Bolu, Zonguldak, Karabük, Bartın, Sinop, Çorum ve Samsun illerinden toplam 60 sporcu mücadele etti.

15 Ocak Cuma günü saat 17.00’da Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda düzenlenen teknik toplantıda Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, ilimiz adına önemli bir tunuvaya ev sahipliği yaptıklarını belirtirken, katılan tüm takımlara başarılar diledi. Organizasyonun sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi adına tüm imkanlar ile İl Müdürlüğümüzün her türlü desteği vereceğini belirten İl Müdürümüz Asrak, konaklama konusunda da Yolkonak Gençlik ve İzcilik Tesislerimizin takımlarımız için seferber olduğunu dile getirdi.

Toplantı sonrası İl Müdürümüz Reşat Asrak, sporcular ile masa tenisi de oynadı.

Grup müsabakaları nedeniyle ilimizde misafir edilen takımlar, rehber eşliğinde Kastamonu’nun dini, tarihi ve kültürel mekanlarını da görme imkanı buldu.

Yapılan karşılaşmalar sonunda Kastamonu kız ve erkek bölge takımımız ile erkeklerde Çorum, Amasya, Samsun, Zonguldak Düzce, kızlarda ise Bolu, Amasya, Samsun, Bartın ve Düzce takımları Yarı Finallere yükseldi.

Tek bayanlarda ilimiz kız bölge takımı sporcumuz Beyzanur Korkmazer birinci, tek erkeklerde de sporcumuz Furkan Yağız Gezer dördüncü olma başarısı göstererek ilimiz adına bir ilki gerçekleştirdi.

Organizasyonun ardından derece elde eden tüm takımlar başarı belgesi ile ödüllendirilirken, takımlar ödüllerini Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak ve Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu’ndan aldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak ilimiz bölge takımlarını ve organizasyona katılan tüm takımları tebrik ediyoruz.