Çanakkale Zaferinin 104.Yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla 18 Mart Pazartesi günü Olukbaşı’nda bununan Şehitler Parkı’ndan ilimiz Şehitler Anıtı’na kadar anma yürüyüşü düzenlendi.

Anma Yürüyüşüne Kastamonu Valimiz Yaşar Karadeniz, Kastamonu Milletvekilimiz Metin Çelik, Garnizon Komutanı Personel Albay Gamze Aydoğdu, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Emniyet Müdürü Metin Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutanı Albay Metin Özbek, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, Gençlik Merkezi Müdürümüz Volkan Uğur, kurum amirleri,  sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi partilerin il başkanları, şehit yakınları, gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Kastamonu Şehitlik Anıtına kadar gerçekleştirilen yürüyüş vatandaşlar tarafından alkış ve sloganlarla desteklendi. Şehitlik anıtında gerçekleştirilen program ise Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Program, Aziz Şehitlerimizin Ruhuna ithafen Kuran-ı Kerim Tilaveti, İl Müftüsü Ahmet Süzen tarafından Dua okunması ile sona erdi.