Gençlik ve Spor İlçe Müdürlerimizle ile değerlendirme ve istişare toplantısı yapıldı.

Kastamonu Spor Kompleksi’nde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak başkanlığında gerçekleşen toplantıya Şube Müdürlerimiz Engin Kaya, Efkan Dağlı, İbrahim Ömeroğlu, Adem Keloğlu, Fatih Sağlam, Gençlik Merkezi Müdürümüz Volkan Uğur, Abana, Bozkurt, Cide, Çatalzeytin, Daday, Devrekani, İhsangazi, İnebolu, Seydiler ve Taşköprü ilçe müdür ve ilçe müdür vekillerimiz katıldı.

İlçelerimizdeki personel yapılanması ve ihtiyacının ele alındığı toplantıda, spor tesislerimizin kullanım durumlarına değinildi.

İl Müdürümüz Reşat Asrak, il merkezinde olduğu kadar, ilçelerimizde de spor altyapısının güçlendirilmesi amacı ile okul sporlarının tabana yayılması gerektiğini vurguladı. İlçelerimizdeki çocuklarımızın uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan uzak tutulması da sağlanarak spor tesislerimize yönlendirilmesi gerektiğini söyleyen İl Müdürümüz Asrak, spor aracılığı ile çocuklarımızın il merkezi ve ilçelerdeki müsabakalara katılımları sağlanarak etkileşimde bulundurmanın önemine değindi.

Gençlik Merkezi çalışmalarının ilçelerimizde yoğunlaştırılması talimatını veren Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, ilçe müdürlerimizden temel ihtiyaçlar ile spor ve gençlik faaliyetlerinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantıda son olarak Gençlik Haftası gibi özel günlere ilçelerimizde daha fazla hassasiyet gösterilmesi ve ilçelerimizdeki spor kulüplerinin aktif olarak çalışmalarının sağlanması konuları görüşüldü.