3 – 4 Nisan tarihlerinde Antalya’da düzenlenen Özel Sporcular Yüzme Türkiye Şampiyonası’nda 50 – 100 metre kurbağalama ve 200 metre serbest yarışlarında altın, 50 – 100 metre serbest yarışlarında ise gümüş madalya kazanarak toplamda 5 madalya ile ilimizi dönen başarılı yüzücümüz ve özel sporcumuz Mustafa Nurullah Sürem, Mersin’de düzenlenen Okul Sporları Özel Sporcular Yüzme Türkiye Birinciliği’ne katıldı.

12 – 14 Nisan tarihlerinde düzenlenen yarışmalarda antrenör Osman Depişgen eşliğinde ilimizi temsil eden Sürem, Türkiye Birinciliği sonunda 50 – 100 metre kurbağalama ve 100 metre serbest yarışlarında altın madalya kazanarak 3 Türkiye Birinciliği elde etti.

Ayrıca 200 metre serbest yarışında gümüş madalya kazanarak bir de Türkiye İkinciliği elde eden sporcumuz Nurullah Sürem, 15 gün içerisinde katıldığı iki yarışmadan toplam 9 madalya kazanmış oldu.

İlimize özel sporcular dalında önemli kazançlar sağlayan başarılı sporcumuz Mustafa Nurullah Sürem, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak’ı ziyaret etti.

İl Müdürümüz Asrak ile birlikte zafer pozu veren başarılı sporcumuz, başarılarının artarak devam edeceği sözünü verirken, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak da sporcumuzu tebrik etti.