23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel Basketbol Turnuvası düzenlendi.

19 – 21 Nisan tarihlerinde oynanan mücadelelere Hüsnü Tandoğan Spor Salonu ev sahipliği yaptı.

Düzenlenen turnuvaya Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü, Kastamonu Basketbol Spor Kulübü ve Kastamonu Yol Spor Kulübü’nden takımlar katıldı.

U10 ve U11 kız ve erkek kategorilerinde yapılan mücadelelere spor severler yoğun ilgi gösterirken, minik basketbolcuların sahada sergiledikleri performanslar büyük beğeni topladı.

Yapılan karşılaşmalar sonunda U10 erkeklerde Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü birinci, Kastamonu Yol Spor Kulübü ikinci, Kastamonu Basketbol Spor Kulübü üçüncü, U11 erkeklerde Kastamonu Yol Spor Kulübü birinci, Kastamonu Basketbol Spor Kulübü ikinci, U10 kızlarda Kastamonu Basketbol Spor Kulübü A takımı birinci, Kastamonu Basketbol Spor Kulübü B takımı ikinci ve U10 kızlarda Kastamonu Basketbol Spor Kulübü birinci, Kastamonu Gençlik ve Spor Kulübü ikinci oldu.

Turnuva sonrası takımlar kupa ile ödüllendirilirken, ödüller Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürümüz ve Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Adem Keloğlu, Kastamonu Basketbol İl Temsilcisi Yardımcısı Uğurcan Kütahyalı ve İl Müdürlüğü basketbol antrenörümüz Cem Oran tarafından verildi.