Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğümüz bünyesi altında 81 ilimizde uygulamaya alınacak olan Engelliler İl Spor Merkezleri Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından ilimizde de açılıyor.

Kastamonu’da Engelliler İl Spor Merkezimiz çatısı altında ilimizdeki engelli vatandaşlarımıza yönelik spor okulu açılacak. Spor okulumuza 5 – 18 yaş arası İşitme ve Bedensel engelli vatandaşlarımızın yanı sıra özel sporcularımız da katılabilecek.

İşitme Engelli vatandaşlarımız Atletizm, Güreş, Judo, Badminton, Voleybol, Hentbol, Bedensel Engelli vatandaşlarımız Atletizm, Badminton, Halter, Tekerlekli Sandalye Basketbol, Tekerlekli Sandalye Tenis, Masa Tenisi, Yüzme, Özel Sporcularımız ise Basketbol ve Masa Tenisi dallarına başvuruda bulunabilecek.

Tamamen ücretsiz olan Engelliler İl Spor Merkezimize başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlarımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz antrenörler servisinde işlemlerini yaptırabilecek.

İlimiz adına oldukça önemli olan Engelliler İl Spor Merkezlerimize ilgili kurum ve kuruluşlarımızın desteklerini bekliyoruz..