Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi AŞ’nin kuruluşunun 50. Yılı anısına düzenlenen Bisiklet Yarışları yapıldı.

İlimize bisiklet branşında sürekli destek veren Erdoğanlar Bisiklet Sahibi Lütfi Yeşilören, Europcycling Peugeot Bölge Müdürü Murat Eroğlu'nun da destekleriyle düzenlenen programa Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, Spor Şube Müdürümüz ve ASKF Kastamonu Başkanı Adem Keloğlu, Kastamonu Entegre Fabrikalar Direktörü Enis Koç, protokol üyeleri ve çok sayıda sporcu katıldı.

Kastamonu Entegrenin Yonga Levha Fabrikası önünde başlayan yarış Organize Sanayi Bölgesi’ndeki MDF Fabrikası önünde sona erdi.

Yarışlarda 16 – 35 yaş erkekler kategorisinde Samet Bulut birinci, Süleyman Urcu ikinci, Gökhan Uzuntaş üçüncü, 35 yaş üzeri erkeklerde Murat Kuntay Açan birinci, Hakan Yıldırım ikinci ve Murat Öztürk üçüncü oldu.

Kadınlar kategorisinde birincilik kürsüsüne Kübra Bektaş ve yarışta sergilediği performans ile herkesin takdir ve beğenisi kazanan minik sporcu Doruk Eymen Kılıç çıktı.

Yarışmada birinci olan sporculara tam, ikinci olan sporculara yarım, üçüncü olan sporculara ise çeyrek altın verilirken, sporcular ödüllerini Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. CEO’su Haluk Yıldız’dan aldı.