2019 – 2020 Sezonu öncesi İl Spor Dalı Temsilcileri ve İl Müdürlüğümüz antrenörleri ile toplantı yapıldı.

Kastamonu Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda düzenlenen her iki toplantıda 2019 – 2020 sezonu öncesi planlamalar aktarıldı.

İl Temsilcileri ile gerçekleşen toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, Kastmaonu A.S.K.F. Başkanı ve Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu katılırken, branşlar ile ilgili yeni sezonda yapılması gereken proje ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Ayrıca toplantıda ilimizi ulusal bazda temsil edecek sporcu ve takımların yerel müsabakalarda birinci olan sporcularımızdan oluşması gerektiği vurgulandı.

Toplantıda Kastamonu A.S.K.F. Başkanı Adem Keloğlu, Gün Medya Grup sponsorluğu altında kulüp ve sporcularımızın yeni sezonda önemli yardımlar alacağının müjdesini verdi.

İl Müdürlüğü antrenörlerimiz ile toplantı Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu başkanlığında gerçekleşti.

Yaz Spor Okullarımıızn değerlendirmelerinin yapıldığı toplantıda ayrıca yeni başlayacak olan Kış Spor Okullarımızın da planlaması gerçekleştirildi.

2020 yılında gerçekleşecek proje çalışmaları hakkında bilgilerin aktarıldığı toplantıda Gençlik ve Spor Bakanlığımızın yeni yılda hayata geçireceği çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

7 – 13 Ekim tarihleri arasında ilimizde ve tüm yurtta kutlanacak Amatör Spor Haftası Etkinliklerinin de değinildiği toplantıda son olarak 22 Eylül Pazar günü saat 14.00’da yapılacak ve tüm ülkemizde eş zamanlı olarak uygulanacak “Avrupa Hareketlilik Haftası Beraber Yürüyelim” Etkinliği hakkında talimatlar verildi.