Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlık için "Beraber Yürüyelim" sloganı ile 3’ten 93’e her yaştan vatandaşımızın katılımıyla yürüyüş yapılacak.

Bu yıl “Beraber Yürüyelim” sloganının benimsendiği Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, şehirlerde motorize trafiğin kısıtlanması, çevreci ulaşım alternatiflerinin geliştirilmesi, toplumsal yaşam alanlarının daha sağlıklı ve hareketli hale getirilerek düzenlenmesi, sağlıklı ve aktif yaşama/yaşlanma politikalarının desteklenmesi amacı ile farkındalık oluşturulacak.

Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlık için "Beraber Yürüyelim" sloganı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu himayeleri ve Kastamonu Gençlik ve Spor il Müdürlüğümüz koordinesinde 3’ten 93’e her yaştan vatandaşımızla, 81 ilde eş zamanlı yürüyüş gerçekleştirilecek.

Bu amaçla 22 Eylül Pazar günü saat 14.00’da 81 ilimizde eş zamanlı olarak “3’ten 93’e her yaştan vatandaşımızın katılımıyla Atatürk Spor Salonumuz karşısındaki Olukbaşı Şehitler Parkı önünden başlayarak, Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyüş yapılacak.

Yürüyüşe vatandaşlarımız dilerlerse bisikletleri ile de katılabilecek.

Tarih               : 22 Eylül 2019 Pazar

Saat                : 14.00

Güzergah       : Olukbaşı Şehitler Parkı (Atatürk Spor Salonu karşısı) - Cumhuriyet Meydanı