Amatör Spor Haftası ödül ve kapanış töreni yapıldı.

7 – 13 Ekim tarihleri arasında tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de çeşitli etkinlikler ile kutlanan Amatör Spor Haftası “Sporun Enleri”adı altında ödül ve haftanın kapanış töreni 13 Ekim Pazar günü Ataürk Spor Salonu’nda düzenlendi.

Sporcu ve velilerimiz ile halkımızın ilgi gösterdiği törene Kastamonu Vali Yardımcımız, Taşköprü Kaymakamı İbrahim Çenet, Kastamonu Milletvekilimiz Av. Metin Çelik, Kastamonu Belediye Başkanı Op.Dr. Galip Vidinlioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, Kastamonu Amatör Spor Federasyonu Başkanı ve Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu, branşlarımızın İl Temsilcileri, protokol üyeleri ve antrenörlerimiz katıldı.

Saygı Duruşu ve okunan İstiklal Marşımızın ardından Kastamonu Amatör Spor Federasyonu Başkanı ve Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Milletvekilimiz Av.Metin Çelik, Kastamonu Vali Yardımcımız İbrahim Çenet konuşma yaptı.

Yapılan konuşmalarda Amatör Spor’a yapılan destekler, tesisleşme ve faal sporcu ve kulüp sayılarının artırılması konularına dikkat çekildi.

Törende sırası ile cimnastik, eskrim, karate, kick-boks, boks, taekwondo ve judo gösterileri yapıldı. İzleyenlerin büyük beğeni ile takip ettiği gösterilerde sporcularımızın, Fırat’ın doğusuna düzenlenen Barış Pınarı Harekatı için ordumuza destek veren pankartları gurur ve duygu dolu anlar yaşattı.

Törende son olarak ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece elde ederek gurur kaynağımız olan sporcularımıza ve amatör spora destek veren idareci ve kurumlarımıza ödülleri takdim edildi. Ödül töreninin ardından tüm misafirlere ikramların bulunulduğu banket programı yapıldı.