Türkiye Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi toplantısı yapıldı.

Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen ve 2019 – 2020 Eğitim – Öğretim Yılı için ilimizde gerçekleştirilecek Sportif Yetenek Taraması tanıtım ve planlamasının yapıldığı toplantıya Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yaşar Dolapcı, Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan İnanç, il ve ilçelerimizde görevli idareci ve beden eğitimi öğretmenleri ile antrenörlerimiz katıldı.

Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu’nun sunumunu gerçekleştirdiği programda konuşma yapan İl Müdürümüz Reşat Asrak, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü ayrı değil, gençlerimizin geleceği adına faaliyet gösteren tek bir bütün olarak gördüklerini belirtti.

Her iki kurumun da bu önemli projede el birliği ile güzel sonuçlara imza atacağını dile getiren İl Müdürümüz Asrak, 16 Mart Pazartesi günü başlayacak ve ilkokul üçüncü sınıflarda eğitim gören çocuklarımızı içeren tarama çalışmalarında hedeflerinin 4 bin öğrenci sayısını geçmek olduğunu vurguladı.

Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu ise okul idarecileri, beden eğitimi öğretmenleri ve antrenörlerimize projenin işleyişi ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verdi.