Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Emre Topoğlu video konferans aracılığı ile ilimize konuk oldu.

Ülkemizin Covid19 (Koronavirüs) nedeniyle zor günlerden geçtiği bu dönemde Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Emre Topoğlu video konferans yolu ile ilimize bağlanarak İl Müdürümüz Reşat Asrak, idareci ve personel temsilcilerimizle hasbihal etti.

Genel Müdürümüz Emre Topoğlu’nun gerçekleştirdiği görüşme esnasında Gençlik Hizmetleri Şube Müdürümüz Engin Kaya, Gençlik Merkezi Müdürümüz Volkan Uğur, Gençlik Kampı Müdürümüz Cem Namlı, Atletizm Antrenörümüz Serap Özeren, Eskrim Antrenörümüz Ali Yasin Bayram, Gençlik Liderlerimiz Funda Mısırlı Gültekin, Emine Kartal, Hülya Acar Hüseyinbaş ve Hilal Yakupoğlu hazır bulundu.

Video Konferans aracılığı ile Kastamonu’ya misafir olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Genel Müdürümüz Emre Topoğlu, hayatın normale dönmesi ile birlikte ilimizi yerinde ziyaret edeceğini söyledi.

Koronavirüs nedeniyle ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini dile getiren Genel Müdürümüz Topoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerimizin Gençlik Merkezleri aracılığı ile gerek siperli maske üretimi gerek ise Vefa Destek Grupları ile üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdiğini belirtti.

Yüklenen bu önemli sorumluluğu Kurtuluş Mücadelesi’nde mermi üretmek ve cephane taşımakla eş değer gördüğünü dile getiren Gençlik Hizmetleri Genel Müdürümüz Emre Topoğlu emeği geçen herkese teşekkür etti.

Görüşme karşılıklı hal ve hatır dilekleri ile sona erdi.