Amatör Spor Haftası kapsamında spora gönül vermiş, ömrünü spora ve sporcuya adamış ve ilimiz amatör sporuna unutulmaz emekler veren duayenlerimiz unutulmadı.

Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzde, İl Müdürümüz Reşat Asrak ve Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Adem Keloğlu, ilimizin spor duayenleri Ayhan Kebeli, Mahmut Korkmaz, Orhan Afacanoğlu, Necmettin Oran’a ilimiz amatör sporuna hizmetlerinden ötürü Onur Belgesi ve Plaket takdim edildi.

Değerli spor adamları Mahmut Korkmaz ve Orhan Afacanoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak’ın makamında belge ve plaketlerini teslim alırken, Ayhan Kebeli Araç ilçemizde TÜFAD Başkan Yardımcısı Mustafa Kara tarafından ziyaret edilerek teşekkür edildi. Evinde rahatsızlığı nedeniyle istirahatte olan Necmettin Oran ise telefon ile aranarak geçmiş olsun dilekleri ile birlikte tebrik edildi.

MAHMUT KORKMAZ KİMDİR?

Sporcu, İdareci ve Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı olarak ilimiz amatör sporuna uzun yıllar hizmetlerde bulunmuştur.

ORHAN AFACANOĞLU KİMDİR?

Kastamonu amatör sporuna sporcu, idareci ve Hentbol İl Temsilcisi olarak 30 yılı aşkın bir süre ile hizmet etmiş, Kastamonu’da sporun gelişmesi adına unutulmaz katkılarda bulunmuştur.

AYHAN KEBELİ KİMDİR?

Araç ilçemizde sporun yaygınlaşması, amatör sporun kuvvetlendirilmesi ve yaşatılması için sporcu, antrenör ve kulüp yöneticisi olarak yıllarca sayısız emek ve hizmetlerde bulunmuştur.

NECMETTİN ORAN KİMDİR?

İlimiz amatör sporuna Kastamonu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı ve kulüp yöneticiliği olarak yıllarca emek ve hizmetlerde bulunmuştur.