26 Şubat – 1 Mart tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen CNR Expo TR Motosiklet Fuarı’nda Kastamonu Valiliğimiz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ve Türkiye Motosiklet Federasyonu işbirliği ile 16 – 17 Mayıs tarihleri arasında Azdavay ilçemizde düzenlenecek olan Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nın tanıtımları gerçekleştiriliyor.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık ve Türkiye Motosiklet Federasyonu Uluslararası Organizasyondan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Akülke’nin de yerinde takip ettiği fuarda Kastamonu standı tanıtımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Gerek görsel kalitesi, gerekse profesyonel sunumu ile fuara gelen misafirlerin beğenisini toplayan Azdavay Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nın tanıtım standımızı Dünya Şampiyonu Milli Motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu da ziyaret etti.

Şampiyon motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu Türkiye’de ilk defa bir Avrupa Enduro Şampiyonası’nın yapılacağının ve Dünya bazında bu üst düzey organizasyonun Kastamonu’da düzenlenecek olmasının kendisini çok mutlu ettiğini dile getirirken konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Geçtiğimiz yıl Kastamonu Azdavay ilçesinde düzenlenen Türkiye Enduro Şampiyonası 4. Ayak Yarışları hem sporseverlerin hem de sporcuların heyecanı yüksek nitelikli bir organizasyona tanık olmalarına neden oldu. Bu kusursuz şampiyonanın yarışları takip eden yetkili ve izleyenlerden tam not alması bu yıl Azdavay’ın uluslararası bir şampiyonaya ev sahipliği yapmasını sağladığını düşünüyorum. Azdavay’da gerçekten çok zorlu ve heyecanı yüksek güzel bir enduro pisti var. Ben tüm motorsporları sevenleri 16 – 17 Mayıs tarihlerinde Kastamonu Azdavay ilçesinde düzenlenecek olan Doğu Avrupa Enduro Şampiyonası’nı yerinde izlemeye davet ediyorum.” şeklinde konuştu.