İlimizin ev sahipliği yaptığı 2014 – 2015 Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri Küçük Kız – Erkek Hentbol Türkiye Şampiyonası mücadeleleri sona erdi.

16 – 21 Nisan tarihleri arasında düzenlenen mücadeleler Atatürk Spor Salonu’nda oynandı.

Kız ve erkeklerde toplam 16 takımın mücadele ettiği şampiyonada karşılaşmaların ardından kızlarda İzmir Şehit Onbaşı Ali Güner Yeşilbağ Ortaokulu birinci, Kırşehir Sırrı Kardeş Ortaokulu ikinci, Aksaray Yusuf Hakiki Baba Ortaokulu üçüncü ve İzmir Bağyurdu Kazım Dirik Ortaokulu dördüncü oldu.

Erkeklerde ise İzmir Özel Fatih Ortaokulu şampiyon olurken, Aksaray Yusuf Hakîkî Baba Ortaokulu ikinci, Zonguldak Kozlu Ortaokulu üçüncü ve Isparta İTO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu dördüncü olmayı başardı.

Şampiyonada ayrıca görev alan gözlemci ve hakemlerimize başarı belgesi takdim edildi. Derece elde eden takımlarımıza, hakem ve gözlemcilerimize ödüllerini İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahcacıoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürümüz Adem Keloğlu, Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuzhan Doğan, Gençlik Merkezi Müdürü Volkan Uğur, Türkiye Hentbol Federasyonu As Başkanı Bilgehan Çapraz, Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Hüdaver Eski, Milli Eğitim Bakanlığı Gözlemcisi Şeref Özgültekin, Federasyon Temsilcisi Recep Karaçamoğlu, Federasyon Gözlemcisi Zarif Aydın ve Kastamonu Belediyesi Spor Kulübü antrenörlerinden Osman Kalyoncu takdim etti.

İlimizin ev sahipliği yaptığı bu önemli şampiyonada yaklaşık 250 sporcu sahada ter dökerken  32 idareci ve antrenör takımlarının başında görev aldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm takımlarımızı tebrik ediyoruz.