Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında okullarımızda spor branşlarına yönelik yapılan tanıtımların son durağı Kuzeykent İlk ve Ortaokulu oldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle okul bahçesinde düzenlenen törene İl Müdürlüğümüz atletizm bebestad, badminton, basketbol, masa tenisi, kick boks, karate, futbol, boks, judo, voleybol ve jimnastik stantlarıyla katılırken, çocuklarımızın stantlarımıza katılımı sağlandı.

Kuzeykent İlkokulu ve Ortaokulu Bahçesinde düzenlenen 23 Nisan programına Valimiz Şehmus Günaydın ve eşi Aysel Günaydın, Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğg. Faruk Bal, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu Cumhuriyet Başsavcısı Bülent Kantarcı, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Seyit Aydın, Vali Yardımcısı Aytekin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, İl Jandarma Komutanı Albay Serdar Güngör, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Osman Yaman, İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ekrem Küçükbayram, Kamu Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Kutlama programında, öğrenciler tarafından şiirler okundu, halk oyunları ve müzik eşliğinde dans gösterileri yapıldı. Program, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün cimnastik gösterileriyle sona ererken, gösteri izleyicilerden büyük alkış aldı.