İlimizi ulusal ve uluslararası arenada başarılı ile temsil eden taekwondocularımız Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık’ı ziyaret etti.

Anadolu Yıldızlar Ligi Taekwondo Türkiye Şampiyonu, Yıldızlar 41kg Erkekler Taekwondo Türkiye Şampiyonu Oğuzhan Baş, Uluslararası Rumi Çocuk Oyunları üçüncüsü Onur Talha Soykan ve Taekwondo Poomse Türkiye Şampiyonası Genç Erkekler üçüncüsü ve 12 – 17 Yaş Free Style Türkiye üçüncüsü Oğuz Kaan Kertiş İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık’ı ziyaret etti. Zyarette sporcularımıza milli antrenörümüz ve il temsilcisi İsmail Arıkan eşlik etti.

Sporcularımızı başarılarından ötürü kutlayan İl Müdürümüz Akbıyık, organizasyonlar hakkında ve taekwondocumuz Oğuzhan Baş’ın milli takım forması ile katılacağı 3 – 5 Temmuz tarihlerinde Fransa’nın Schiltigheim kentinde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası hakkında bilgi aldı.

Kastamonu’nun tesis konusunda çok şanslı bir il olduğunu vurgulayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık, gelecekte tesisleşme konusunda sporcularımızın mevcut durumdan daha elverişli şartlara kavuşacağının müjdesini verdi. Sadece taekwondoda değil sporcularımızın ilimiz adına başarılı olmaları için elden gelen tüm desteğin verildiğini belirten İl Müdürümüz Akbıyık, tüm branşlara süren desteğin artarak devam edeceğini söyledi.