Gençlik ve Spor Bakanlığımızın gençlerin yaz aylarını aktif bir şekilde değerlendirebilmeleri için hayata geçirdiği Gençlik Kampları arasında yer alan Yolkonak Gençlik ve İzcilik Doğa Kampı 9. Dönem faaliyetleri sona erdi.

18 - 22 yaş arası 220 kampçı genç Yolkonak Gençlik ve İzcilik Doğa Kampı’ndaki yedi günlük macerasına nokta koyarken, ömürleri boyunca unutamayacakları dostluk ve hatıları da yanlarında götürdü.

Görevli 20 lider eşliğinde kamp alanında bunulan parkurlarda birbirinden eğlenceli aktivitelere katılan kampçı gençler farklı illerden gelmelerine ve birbirlerine tanımamalarına rağmen birbirleri ile güzel ve kalıcı dostluklar kurdu.

Paintball, Okçuluk, Mini Golf, Bisiklet, Basketbol, Voleybol, Futbol, Taş Baskı, El Sanatları, Tiyatro, Halk Oyunları, Mangala, Matrak, Kort Tenisi, Masa Tenisi ve Sokak Oyunları aktivitelerine katılan kampçı gençler, Daday ilçesinde bulunan at çifliğinde ata binmenin heyecanını tecrübe etti.

Milli Mücadelenin kazanılmasında ülkemiz adına önemli bir yer teşkil eden İnebolu ilçemizi de görme ve gezme şansı bulan kampçılar, Kastamonu il merkezinin dini, tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret etti.