İlimizi Spor Toto 3. Liginde temsil eden Kastamonuspor 1966 ligde ve kupada aldığı galibiyetlerle taraftarınının yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Spor Toto 2. Lig takımlarından Konya Anadolu Selçukspor ile karşılaşan Kastamonuspor 1966 sahasında rakibini 3 – 0 gibi bir üstün skorla mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Kastamonuspor 1966 Uğur Yanıkdemir, Yaşar Çetin ve Batuhan Er ile bulduğu gollerle sahadan 3-0 galip ayrıldı ve kupada 3. tura çıktı.

Maça etkili başlayan Kastamonuspor 1966 ilk yarı boyunca 2 net gol pozisyonundan yararlanamadı. İlk yarıda Kastamonuspor 1966’nın 1 golü hakem tarafından iptal edilirken oynadığı baskılı oyun sonrasında 45. dakikada Kastamonuspor 1966 Uğur Yanıkdemir ile golü buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısına da çok iyi başlayan Kastamonuspor 1966’da 57. dakikada Uğur Yanıkdemir’in şutu direkten döndü. Ataklarını sıklaştıran Kastamonuspor 1966 68. dakikada Yaşar Çetin ile farkı 2’ye çıkarttı. Golden yaklaşık 4 dakika sonra Batuhan Er’in golü ile farkı 3’e çıkartan Kastamonuspor 1966 farkın açılması ile iyice rahatladı. 3-0’dan sonrada atakaklarına devam eden Kastamonuspor 1966’da 84. dakikada Ceyhun Elmas’ın şutu direkten döndü. Maçın son dakikasına kadar ataklarını sürdüren ve farkı daha da açmak için saldıran Kastamonuspor 1966 bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve sahadan 3-0 gibi farkılı bir skorla ayrılarak hem kupada 3. tura yükseldi hemde rakiplerine göz dağı vererek ilerisi için umut verdi.

27 Eylül Pazar günü ligin altıncı haftasında Yüksek Yalova Stadı’nda Çine Madranspor’a konuk olan Kastamonuspor 1966 karşılaşmadan 2 – 0 galip ayrılarak puanını 16’a yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu.

11'inci dakikada gelişen KSK 1966 atağında ceza sahası dışında topla buluşan Fatih Selimhan'ın sert şutunda yandan auta çıktı.

71'inci dakikada ceza sahası içinde topla buluşan Osman'ın aşırtma vuruşunda kaleci Eray parmaklarının ucuyla meşin yuvarlağı kornere çelerek gole izin vermedi.

76'ıncı dakikada Fatih Özçelik'in kullandığı köşe atışında Batuhan kafayla topu ağlara gönderdi: 0-1.

90'ıncı dakikada Hüseyin'in pasıyla Çine Madranspor ceza sahasına giren Yaşar plase bir vuruşla topu ağlara bıraktı: 2-0.

90+3'üncü dakikada Mustafa Kara’ya arkadan sert müdahalede bulunan Kastamonusporlu Fatih Selimhan ikinci sarı kartını görerek kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Temsilcimiz almış olduğu bu galibiyetin ardınan maç fazlası ile grupta lider duruma yükseldi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak takımımızı tebrik ediyoruz.