Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından “Geleceğe Nefes” sloganıyla, Ülkemizin ormanlık sahalarını ve ağaç servetini çoğaltmak, biyolojik çeşitliliği geliştirme, ağaç ve orman sevgisini yaygınlaştırmak, toplumun çevreye olan duyarlılığına katkı sağlamak, toplumda çevre konusunda farkındalığı yükseltmek amacıyla toplumun bütün kesimlerinden vatandaşlarımızın destek ve katılımıyla 11 Kasım 2020 günü saat 11.11'de 81 ilde  "Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes Ağaçlandırma Projesi" kapsamında Valimiz Sayın Avni Çakır’ın katılımı ile Kastamonu Karabük yolu 10. Km Konukça Köyü Tesisleri karşısı Gelersin Mevkiinde fidan dikimi gerçekleştirildi.

Ağaç dikim törenine Valimiz Sayın Avni Çakır’ın yanı sıra Belediye Başkanı Op.Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, Gençlik Merkezi Müdürümüz Volkan Uğur, il protokolü ve kamu kurum ve kuruluş müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.

Fidan dikimi etkinliğinde İl Müdürümüz Reşat Asrak, Gençlik Liderlerimiz ile antrenör ve sporcularımız fidan dikimi gerçekleştirdi.