2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında düzenlenen 3x3 Basketbol Gençler İl Birinciliği müsabakaları Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda oynandı.

Düzenlenen müsabakalar sonunda erkeklerde Göl Anadolu Lisesi hem Genç A’da hem de Genç B kategorilerinde il birincisi olurken, kızlarda ise Mustafa Kaya Anadolu Lisesi hem Genç A’da hem de Genç B’de il birincisi oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren okullarımız şöyle;

Erkekler Genç B 2.Küme’de Aytaç Eruz Anadolu Lisesi birinci, Göl Anadolu Lisesi ikinci olurken, Genç B’de ise Göl Anadolu Lisesi birinci, Mustafa Kaya Anadolu Lisesi ikinci, Aytaç Eruz Anadolu Lisesi üçüncü, Kastamonu Anadolu İmam Hatip Lisesi dördüncü oldu.

Genç A kategorisinde ise Göl Anadolu Lisesi birinci, Abdurrahmanpaşa Lisesi ikinci, 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi üçüncü, Aytaç Eruz Anadolu Lisesi dördüncü oldu.

Kızlarda ise Genç B’de Mustafa Kaya Anadolu Lisesi birinci, Kastamonu Spor Lisesi ikinci, Prof.Dr. Saime İnal Savi Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü olurken, Genç A’da ise Mustafa Kaya Anadolu Lisesi birinci, Aytaç Eruz Anadolu Lisesi ikinci, Prof.Dr.Saime İnal Savi Sosyal Bilimler Lisesi üçüncü, Abdurrahmanpaşa Lisesi dördüncü oldu.

Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren okullara kupaları, sporculara ise madalya ve başarı belgeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürümüz Dr. Engin Kaya, Milli Eğitim Okul Sporları Koordinatörü Kerem Tek ve okulların beden eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.