Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından ilimizde uygulanan İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okulları kayıtları başladı.

Kastamonu spor alt yapısının tartışmasız en önemli adresi olan ve 2011 yılından bu yana devamlı yükselen bir grafik sergileyen İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okullarımızda kayıtlar 1 Haziran tarihinden itibaren başladı.

Yaz Spor Okullarımızın kayıt başvuruları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Spor Servisi’nde kabul ediliyor. Toplam 24 branşta hizmet verecek olan Yaz Spor Okullarımızda yüzme haricinde tüm spor dalları ücretsiz olurken, aylık periyotlar halinde kayıt yapılacak yüzmede 75tl aylık ücret alınıyor.

Geçtiğimiz yılı il ve ilçelerimizde toplam 5544 kayıtlı öğrenci ile kapatan Yaz Spor Okullarımızda Atletizm, Çocuk Atletizmi, Badminton, Basketbol, Boks, Bisiklet, Cimnastik, Eskrim, Futbol, Futsal, Güreş, Hentbol, Judo, Karate, Kick-Boks, Masa Tenisi, Okçuluk, Oryantiring, Oyun Vakti, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, ve Yüzme branşlarında faaliyet gösterilecek.

Kayıt Formu

Yaz Spor Okulu Seviye ve Antrenman Günü Belirleme Programı

Yüzme Kurs ve Kayıt Programı

Yüzme Çalışma Takvimi

Yüzme 1.Dönem Seviye Belirleme Programı