İlkokul Fiziksel Etkinlik Oyunları’nda mücadeleler sona erdi.

Atatürk Spor Salonu’nda yapılan yarışmalarda bir, iki, üç ve dördüncü sınıf öğrencileri  yeteneklerini sahaya yansıttı.

Yapılan yarışmalar El Değdirerek Bayrak Koşusu, Fasulye Torbası Oyunu, Çemberle İşbirliği Oyunu, Çift Ayak Atlama Oyunu ve Halat Çekme kategorilerinde yapıldı.

Son derece eğlenceli ve renkli görüntüler eşliğinde yapılan organizasyon sonunda  birinci sınıflarda Taşköprü Fatih İlkokulu birinci olurken, Tosya Yavuz Selim İlkokulu ikinci, Orhan Şaik Gökyay İlkokulu üçüncü ve Cumhuriyet İlkokulu dördüncü oldu.

İkinci sınıflarda Cimhuriyet İlkokulu birinciliği, Candaroğulları İlkokulu ikinciliği, Taşköprü Fatij İlkokulu üçüncülüğü, İsfendiyarbey İlkokulu ise dördüncülüğü elde etti.

Üçüncü sınıf mücadelelerinde ise gülen taraf Orhan ŞAik Gökyay İlkokulu oldu. İsfendiyarbey İlkokulu ikinci olurken, Toki İlkokulu üçüncü, Tosya Mehmet Akif Ersoy İlkokulu dördüncü oldu.

Son gün yapılan dördüncü sınıflar yarışmalarında ise İsfendiyarbey İlkokulu birinci, Toki İlkokulu ikinci, Candaroğulları İlkokulu üçüncü ve Tosya Atatürk İlkokulu dördüncü oldu.

Düzenlenen yarışmalar sonunda derece elde eden öğrencilerimiz ödüllerini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık ve okullarımızın idareci ve öğretmenlerinden aldı.