15 Temmuz darbe teşebbüsünün, milletin demokrasisine sahip çıkması şuuru ile yine milletçe engellendiğinden hareket ederek bu şuurun canlı tutulması amacıyla tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de 15 Temmuz Anma Programı düzenleniyor.

Kastamonu Valiliğimiz koordinesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen ve 11 – 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek programımızda ilimizde ulusal ve yerel bazda spor etkinlikleri yapılacak.

Yapılacak program dahilinde Halime Çavuş Kapalı Yüzme Havuzumuzda yüzme yarışları yapıldı.

13 Temmuz Perşembe günü düzenlenen ve bir çoğu yaz spor okullarımızda eğitim gören öğrencilerimizin katıldığı yarışları Kastamonu Milletvekilimiz Metin Çelik, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık, Şube Müdürlerimiz Engin Kaya ve Adem Keoğlu da izledi.

Sporcu velilerimizin ilgi ile takip ettiği yarışlar sonunda tüm öğrencilerimize madalya ve katılım belgesi takdim edildi.

Öğrencilerimiz ödüllerini Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu, Spor Uzmanı Burçin Atabey ve Halime Çavuş Kapalı Yüzme Havuzu Tesis Amiri Satı Çınarcıklıoğlu’ndan aldı.