15 Temmuz darbe teşebbüsünün, milletin demokrasisine sahip çıkması şuuru ile yine milletçe engellendiğinden hareket ederek bu şuurun canlı tutulması amacıyla tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de 15 Temmuz Anma Programı düzenleniyor.

Kastamonu Valiliğimiz koordinesinde, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzce gerçekleştirilen ve 11 – 16 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenecek programımızda ilimizde ulusal ve yerel bazda spor etkinlikleri yapılacak.

Bu doğrultuda yapılan organizasyon çerçevesinde 13 Temmuz Perşembe günü Veteran Voleybol Müsabakası yapıldı.

Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda yapılan karşılaşmada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık ve Şube Müdürümüz Engin Kaya’da sahaya çıktı.

Sunumunu Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu’nun yaptığı ve saygı duruşu ile okunan İstiklal Marşımızın ardından başlayan karşılaşma son derece heyecanlı anlara sahne oldu.

Renkli görüntüler eşliğinde sona eren mücadelenin ardından tüm sporculara katılım belgesi ve madalya takdim edildi. Sporcular ödüllerini Spor Şube Müdürümüz Adem Keloğlu’nun elinden aldı.

15 Temmuz Anma Programı 14 Temmuz Cuma günü saat 18.00’da Gazi Stadı’nda Veteran Futbol ve Saat 19.00’da Hüsnü Tandoğan Spor Salonu’nda düzenlenecek Karate Müsabakaları ile devam edecek.