15 Temmuz Şehitlerini Anma Bisiklet Yarışması için çalışmalar sürüyor. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Bisiklet Federasyonu ve Bisiklet İl Temsilciliği organizesindeki yarışlar için, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık ve Şube Müdürümüz Engin Kaya ilimiz basın mensupları ile bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Yolkonak Doğa Kampı’nda gerçekleştirilen toplantıda bisiklet yarışlarının gerçekleşeceği güzergah ve organizasyon noktasındaki çalışmalar masaya yatırıldı.

Tüm kurumların organize çalışmasıyla kusursuz bir yarışın geçirilmesi mümkünken, tüm kurumların yarışlar için büyük bir çaba sarf ettiği bilgisine ulaşıldı.

YARIŞ PROGRAMI

Cumartesi günü yapılacak olan bisiklet yarışları için sporcular cuma günü şehrimize gelecek ve günü Yolkonak’ta geçirecek, cumartesi günü ise yarışlara hareket edecek. Cumartesi günü saat 10.00’da yarışların başlangıcı yapılacak. Yıldızlar ve Gençler’in mücadele edeceği 1’inci Kategori yarışları 15 Temmuz İstiklal Tüneli’nden Cumhuriyet Meydanı’na kadar sürecek. Büyükler ve Veteranlar’ın mücadele edeceği 2’nci kategori ise Cumhuriyet Meydanı- 15 Temmuz İstiklal Tüneli- Cumhuriyet Meydanı istikametini izleyecek. 15 Temmuz’da ulusal bazda düzenlenecek olan iki yarıştan birisi olan ilimizde, toplamda 180 sporcunun yarışlara katılması bekleniyor.

Yarışların yapıldığı esnada, ilimizde trafik, trafik ekiplerinin kontrolünde, kontrollü bir şekilde işleyecek. Saat 15.30’da tamamlanacağı tahmin edilen yarışlar sonrasında Cumhuriyet Meydanı’nda ödül töreni düzenlenecek.