Türkiye Motosiklet Federasyonu, Kastamonu Valiliği ve Azdavay Belediyesi’nin desteklediği Uluslararası Azdavay Motosiklet ve Doğa Sporları Festivali 27-30 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılacak. Suğla Yaylası’ndaki Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde gerçekleştirilecek festival kapsamında birçok etkinlik düzenlenecek.  

Festival kapsamında Türkiye Süperenduro Şampiyonası’nın üçüncü ayak yarışları da Suğla Yaylası’ndaki parkurda 28-29 Temmuz tarihlerinde yapılacak.

- Motosiklet Turları
- ATV Turları
- UTV Turları
- Motosiklet Gösterileri
- Folklor Gösterileri
- Canlı Langırt
- Sumo Güreşi
- Çekme Basket
- Paintball Turnuvası
- Okçuluk
- İp Geçişi ve Tırmanma

BİRKAN POLAT’TAN MOTOSİKLET ŞOV

Kastamonu'nun Azdavay ilçesinde, 27-30 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek Uluslararası Motosiklet Festivali için hazırlıklar tamamlanmak üzere. Festivalde, TMF Yıldızlarında yer alan Birkan Polat tarafından motosiklet gösterisi yapılacak. Ülkemizin en iyi şovmenleri arasında yer alan Birkan Polat hem Kastamonu meydanında hem de Azdavay festival alanında bir birinden zorlu hareketleri izleyenlere sunacak.

TÜRKİYE SÜPER ENDURO ŞAMPİYONASI’NIN ÜÇÜNCÜ AYAK YARIŞI 28-29 TEMMUZ TARİHLERİNDE KASTAMONU’NUN AZDAVAY İLÇESİNDE YAPILACAK.

Türkiye Motosiklet Federasyonu’nun düzenlediği; Türkiye Süper Enduro Şampiyonası Kastamonu Valiliği ve Azdavay Belediyesi’nin destekleri ile Suğla Yaylası’ndaki Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde organize edilecek. Uluslararası Azdavay Motosiklet ve Doğa Sporları Festivali (27-30 Temmuz 2017) kapsamında Suğla Yaylası’ndaki ekstrem parkurunda yapılacak şampiyonaya ülke genelinden birçok sporcu katılacak. Toplu start alacak endurocular, zorlu engelleri aşmaya çalışacak.

Şampiyonanın üçüncü ayağı 28 Temmuz Cuma günü sıralama yarışı ile başlayacak. Azdavay Doğa ve Motor Sporları Merkezi’nde 29 Temmuz Cumartesi günü final yarışlarında sporcular ekstrem parkurda hem engel hem de rakipleriyle mücadele edecek.

Yarışlar, NTVSPOR kanalından canlı olarak yayınlanacak.

DERECEYE GİREN SPORCULARA PARA ÖDÜLÜ

Azdavay yarışında dereceye giren sporculara Azdavay Belediyesi tarafından para ödülü verilecek. Superneduro GP ve Enduro Gençler (EG) sınıfının birincisi 1.000 TL,  ikincisi 600 TL ve üçüncüsü 400 TL para ödülü alacak. Enduro Prestij (EP), Enduro Usta (EU), Enduro Hobi (EH), Enduro Veteran (EV), Trial (ET) ve Enduro Kadınlar (EK) yarışın birincisi 800 TL,  ikincisi 600 TL ve üçüncüsü de 400 TL para ödülü kazanacak.