Kastamonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Voleybol Federasyonu ve Kastamonu Voleybol İl Temsilciliği tarafından ilimizde voleybol aday hakemlik kursu açılacak.

Voleybol Hakemlik Kursuna başvuruda bulunmak isteyen adayların 11 Aralık Pazartesi günü mesai bitimine kadar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisine kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor.

15 – 17 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan hakemlik kursunda ilk ders 15 Aralık Cuma günü saat 9’da Atatürk Spor Salonu’nda eğitmen Sedar Nişancıoğlu eşliğinde yapılacak.

Aday hakemliklerimiz için verilecek teorik ve pratik derslerin ardından yapılacak sınav sonrası başarılı olan adaylar müsabakalarda görev almaya hak kazanacaklar.

KATILIM ŞARTLARI

  • T.C. Vatandaşı olmak (Kimlik Fotokopisi)
  • En az lise mezunu olmak
  • 19 yaşından gün almış, 31 yaşından gün almamış olmak.
  • Ceza kurulu tarafından 1 defada 6 ay veya daha fazla müsabakalardan men vaya hak mahrumiyeti cezası olmamamış olmak. (Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden alınacaktır.)
  • Adli sicil kaydı bulunmamak.

BAŞVURU İÇİN

KATILIM ÜCRETİ 150 TL

Katılım ücretinin TEB Kızılay Şubesi (Şb Kod 138) 32193 nolu (IBAN TR98 000 320 001 380 000 003 2193) hesabına yatırılarak, (Açıklamalar bölümüne “Kastamonu ili Aday Hakem Kursu Katılım Bedeli”) yazdırılacaktır.

Banka dekontlarının orijinal nüshaları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Servisi’ne diğer evraklar ile teslim edilmesi gerekmektedir.