Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından ilimizde uygulanan İl Spor Merkezleri Yaz Spor Okulları kayıtları 10 Haziran Pazartesi günü itibari ile başlıyor.

Spor alt yapısı eğitimi konusunda ilimizde bir marka haline gelen ve geçtiğimiz son 8 yıl içerisinde toplam 28 bin 228 çocuğumuza ulaşarak spor alt yapısının temelini oluşturan Yaz Spor Okullarımızın kayıtları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Spor Servisi’nde ve Kuzeykent’te yer alan Kastamonu Spor Kompleksi’nde yapılacak.

Geçtiğimiz yıl toplam 4 bin 403 öğrencimizin eğitim aldığı Yaz Spor Okullarımızda bu yıl toplam 22 branşta hizmet verilecek.

Yüzme branşı haricinde tüm spor dalları ücretsiz olurken, bu yıl judo ve paten branşlarında da eğitim verilecek.

Yüzme kayıtları aylık periyotlar şeklinde kabul edilecek ve kayıtları sadece Kastamonu Spor Kompleksi’nde alınacak. Yaz Spor Okullarımıza kayıt yaptıracak olan vatandaşlarımız cimnastik branşımızda 5 yaşından itibaren, yüzme branşında 6 – 14, diğer tüm branşlarımızda ise 6 – 18 yaş aralıklarında çocuklarımızı kayıt yaptırabilecek.

Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü İl Spor Merkezleri 2019 Yaz Spor Okullarızda atletizm, badminton, basketbol, bisiklet, boks, cimnastik, eskrim, futbol, güreş, hentbol, judo, karate, kick-boks, masa tenisi, okçuluk, oryantiring, paten, satranç, taekwondo, tenis, voleybol ve yüzme dalları yer alıyor.