İlimizde düzenlenen U13 Türkiye Şampiyonası Finalleri’nde kupalar sahiplerini buldu.

Hasan Doğan Spor Tesisleri’nde oynanan final karşılaşmasında Altınordu, Galatasaray’ı 1 – 0 mağlup ederek şampiyonluk kupasına uzanan takım oldu. Trabzonspor, Antalya Özel Gençlik arasında oynanan üçüncülük karşılaşmasını ise Trabzon temsilcisi kazandı.

Kupa töreni öncesinde ilimizde düzenlenen bu önemli organizasyonun kusursuz bir şekilde yürümesinde büyük emek sahibi olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık, Kastamonu Amatör Spor Kulübleri Federasyonu Başkanı Mahmut Korkmaz, Kastamonu Futbol İl Temsilcisi Reşat Yılmaz ve Kastamonu İl Hakem Kurulu Başkanı Hasan Özdemir’e Türkiye Futbol Federasyonu tarafından plaket takdim edildi.

Derece elde eden takımlar ise kupa ve madalyalarını Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın, Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Kayıkçı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdoğan Akbıyık, Baro Başkanı Mehmet Çiftçi, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ve ASKF Başkanı Mahmut Korkmaz’ın elinde aldı.