Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Spor Genel Müdürlüğümüz ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından ilimizde uygulanan “İl Spor Merkezleri” Kış Spor Okullarımızın faaliyetleri başlıyor.

Kış Spor Okullarımızda Atletizm, Badminton, Basketbol, Bisiklet, Boks, Cimnastik, Eskrim, Güreş, Hentbol, Judo, Karate, Kick – Boks,  Masa Tenisi, Okçuluk, Satranç, Taekwondo, Tenis, Voleybol, ve Yüzme branşlarındaki çalışmalara Yaz Spor Okullarımızda eğitim gören öğrencilerimiz dahil edilecek ve yeni kayıtlar için başvurular ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz Spor Servisi’nde kabul edilecek.

Kaliteli eğitim anlayışı ile faaliyetlerini her geçen yıl çıtasını yükselterek devam ettiren İl Spor Merkezlerimiz, bu yıl yaz spor okullarımızda 3790 öğrencisine toplam 22 dalda eğitim verdi. Yaz döneminde eğitim gören öğrencilerimizin spor altyapımıza kazandırılması adına ve tüm yıl çalışmalarına devam edebilmesi için Kış Spor Okullarımızın kayıt dönemi başlatıldı.

Yüzme branşı haricinde tüm dallarda ücretsiz eğitim verilecek olan kış spor okullarımıza devam etmek isteyen 5 – 17 yaş tüm çocuklarımız 19 branştan dilediklerine kayıt yaptırabilecek.