19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yıldönümü Etkinlikleri çerçevesinde Cumhuriyet Meydanı’nda tören düzenlendi.

Kastamonu Valimiz Yaşar Karadeniz, Kastamonu Milletvekilleri Metin Çelik ve Hasan Baltacı, Garnizon Komutanı Personel Albay Gamze Aydoğdu, Belediye Başkanı Op.Dr.Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Ahmet Hamdi Topal, Baro Başkanı Av.Özgür Demir, Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, Şube Müdürlerimiz Engin Kaya ve Adem Keloğlu’nun katıldığı tören; İl Müdürümüz Asrak’ın çelenk sunumu, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

Törenin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan araç, İl Emniyet Müdürlüğü, Kastamonu Belediye Başkanlığı hizmet araçları ile Vefa Destek Grubu araçları eşliğinde, 19 Mayıs’a özel müziklerle Kastamonu turu attı.

19 Mayıs Kutlama Programı çerçevesinde;

Saat 19:19’da Belediye anons sistemi, Gazi Stadı, Hasan Doğan Tesisleri, Kyk Yurt anons sistemleri de dahil olmak üzere, eş zamanlı İstiklal Marşı yayını gerçekleştirilecek.