Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz tüm Gençlik Kamplarımızda unutulmayacak bir projeye daha imza atıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğümüzce hayata geçirilen ve tüm yurtta markalaşan Gençlik Kamplarımızda Şehit ve Gazi yakınları ile çocukları misafir edilecek.

Sosyal, Sportif, Kültürel ve Kişisel ihtiyaçlara cevap veren, genç odaklı modern gençlik kamplarımızda demokratik değerleri, milli ve manevi değerler ile birlikte kavrayan, özgüven düzeyi yüksek gençlerden oluşan ve sağlıklı nesiller yetişmesine katkı sağlamayı amaçlayan Gençlik Kamplarımızda, ülkemizin bağımsızlığı, halkımızın refahı için canlarını seve seve vatan ve millet uğruna feda eden aziz şehitlerimiz ve bu uğurda gazi olan değerli gazilerimizin yakınları ile çocukları Gençlik Kamplarımızın tüm imkanlarından yararlanacak.

Tüm yurtta yer alan ücretsiz Gençlik Kamplarımızda olduğu gibi Kastamonu Yolkonak Gençlik Kampımız da  şehit ve gazi yakınları ile çocuklarına yönelik, bayanlar için 13 – 14 Mart tarihlerinde erkekler için ise 20 – 21 Mart tarihlerinde kapılarını açacak.

Toplam 2 gün süren kamp sürecinde şehit ve gazi yakınları ile çocuklarımız, Paintball, Oryantiring, Yüksek İp Aktiviteleri, Doğa Yürüyüşü, Voleybol, Futbol, Basketbol, Geleneksel Türk Sokak Oyunları, El Sanatları, Halkoyunları, Müzik, Tiyatro gibi bir çok aktiveteden yararlanacak.