Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürümüz Dr. Mehmet Ata Öztürk ilimizi ziyaret etti.

Genel Müdürümüz Öztürk’e ziyaretleri esnasında Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak, Şube Müdürlerimiz Efgan Dağlı ve Adem Keloğlu eşlik etti.

İlimize Olimpiyat Hazırlık Merkezi olarak kazandırılacak alanda incelemelerde bulunan Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürümüz Dr. Mehmet Ata Öztürk, ardından Yolkonak Gençlik Kampımızı ziyaret etti.

Kastamonu Valimiz Avni Çakır ve Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı ziyaret eden Genel Müdürümüz Dr. Mehmet Ata Öztürk ilimizde gerçekleştirilecek çalışma ve projeler hakkında temaslarda bulundu.

Sırası ile Merkez Spor Salonu, Hüma Hatun KYK Öğrenci Yurdu, Hasan Doğan Spor Tesisleri, Kastamonu Gençlik Merkezi ve Hasan Doğan Spor Kompleksi’nde incelemelerde bulunan Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdürümüz Öztürk, gençlerle bir araya gelerek sohbet etti.

Ardından Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Gençlik Projeleri Destek Programı tarafından desteklenen ve hayata geçirilen “Geçmişten Günümüze Müziğimiz Projesi” çalışmalarını yerinde izlemek için Orhan Şaik Gökyay Güzel Sanatlar Lisesi’ni ziyaret eden Genel Müdürümüz Dr. Mehmet Ata Öztürk, buradaki gençlerle buluşarak hazırlanan konseri izledi.